Het aanmelden van uw collectie(s) is gratis. Als uw collectie door de eerste selectieronde is, dan vragen wij een bijdrage voor de pitch en de nominatie.

Pitch: voor de ‘pitch’ vragen wij per ingezonden collectie een bijdrage van €100,- exclusief btw. Hiervoor organiseren wij een hele dag op een representatieve en makkelijk bereikbare locatie. De vakjury zal zich op voorhand inlezen aan de hand van de digitaal ingezonden stukken en aanmeldformulieren. Op de dag van de pitch zal de vakjury naar uw presentatie luisteren en vragen stellen.  Media-apparatuur (beeld en geluid) is aanwezig. Voor kleedruimte en koffie en thee wordt gezorgd.

De pitch zal plaatsvinden in het midden van Nederland, op een locatie die goed bereikbaar is met auto en openbaar vervoer.

Nominatie: indien uw collectie is genomineerd dan vragen wij een bijdrage van €1000,- exclusief btw.

Om uw collectie geheel tot zijn recht te laten komen tijdens de feestelijke avond gaan wij samen met u een spectaculaire presentatie maken.

Per collectie wordt een choreografie bedacht met minimaal 5 tot 6 professionele modellen/dansers. Aan de hand van het door u aangeleverde beeldmateriaal wordt een promotieclip gearrangeerd met beeld en geluid. Deze clip wordt op het grote podium en op andere beeldschermen getoond tijdens het showblok.

Voor de show zal er een doorpas en een doorloop plaatsvinden waarbij u zelf de collectie kunt controleren en styling adviezen kunt geven.

Tijdens de show werken er vele mensen backstage om uw collectie het beste tot zijn recht te laten komen. Er zijn visagisten, kappers, kleedsters, mensen van het licht geluid en special effects en de choreografe. Kortom wij maken er wat moois van!

En tenslotte kondigt Karin Bloemen uw collectie aan en vertelt in het kort de specifieke kenmerken van uw collectie.