Prijswinnaars 2016

Casual Fashion Wear

Informele, herkenbare kleding die de identiteit van het bedrijf optimaal vertaalt.

Collectie: Gamma Bouwmarkten

Geproduceerd door: Schijvens Confectiefabriek

De jury vindt de collectie verfrissend met goede logo-uitingen. De damescollectie heeft een fijn raffinement voor een stoere mannenomgeving.

Health & Care Wear

Bedrijfskleding voor in de medische- / verzorgingssector en gezondheidszorg.

Collectie: Laurens Thuiszorg

Geproduceerd door: Kattenburg CC/Weenink bedrijfskleding

Volgens de jury heeft de collectie een eigentijds en modern beeld met fris kleurgebruik. Er is veel keuze voor de dragers én de kleuren van de organisatie komen duidelijk naar voren. De collectie is modern voor elke leeftijdscategorie.

Categorie Workwear

Werkkleding die voldoet aan de strenge en functionele veiligheidseisen en de identiteit die het bedrijf uitstraalt.

Collectie: Lely International B.V.

Geproduceerd door: Company Fits B.V.

De jury was gecharmeerd van de prachtige vlakken kleurverdeling en goede pasvorm. De collectie heeft een sterk en herkenbaar beeld, is internationaal georiënteerd en geschikt voor alle leeftijden.

Corporate Fashion Wear

Representatieve bedrijfskleding waarbij de identiteit van het bedrijf centraal staat.

Collectie: Nederlandse Spoorwegen

Geproduceerd door: Groenendijk bedrijfsschoenen en kleding B.V.

De jury vindt de collectie binnen de strenge randvoorwaarden een hele sterke update. De collectie is geschikt voor een brede doelgroep, heeft een modieuze pasvorm, goed logogebruik en een leuk detail: een fijne pump met antislipprofiel voor de dames.

Best Stock Collection

Deze award wordt uitgereikt aan producenten/fabrikanten die onder “eigen merknaam” een collectie op de markt brengen en die vervolgens door de tussenhandel en/of eindgebruiker uit voorraad besteld kan worden. Meestal worden deze standaard collecties gepresenteerd in catalogi voor doelgroepen zoals Hotel en Cateringbedrijven, medische en zorgsector, Schildersbedrijven, Bouwnijverheid en Recreatieve sector.

Collectie: Mascot Freestyle

Geproduceerd door: Mascot International B.V.

De collectie had volgens de jury een zeer aantrekkelijk fashiongehalte. Modern, strak en sexy met een prachtige pasvorm.

Sustainable Collections

Deze award wordt uitgereikt aan het bedrijf dat het beste voor heeft met het milieu en MVO en deze twee actuele thema’s heeft vertaald naar een duurzame bedrijfskledinglijn.

Collectie: Circulair from scratch

Geproduceerd door: Groenendijk Bedrijfsschoenen en Kleding B.V.

Volgens de jury is dit de ultieme doorontwikkelde collectie die cradle to cradle geproduceerd is. De collectie wint door inventiviteit en is uniek door het gebruik van het duurzame wear2 garen.